Na Lotte, wass machen wir nun?

                 

Scroll images by bigoo.ws

– Henriette –

Advertenties

0 thoughts on “Na Lotte, wass machen wir nun?

 1. dit is zo mooi dat ik iedere dag bog ff het nummer aan hoor……en in oktober gaan we verder .heb nog geen idee waar het dan over gaat maar er gaat iets komen
  dank je wel svenja en gejo

 2. Hallo Gejo,
  gerne komme ich wieder und bin auch schon sehr neugierig auf das geheime Projekt…

 3. Ik had zo gehoopt dat ik vandaag een pul even op het nest zou zien. Helaas niet gezien. En Gejo, leuk om ons even mee te delen dat jij nog wel gewoon oehoes ziet en hoort. Zitten wij hier met tissues en keukenrollen, want wij moeten het alleen met beelden uit het verleden en een liedje doen.

 4. Heb je de bedelroep gehoord Gejo, of maken ze al een beetje een “Oehoe” geluid.?

 5. Als Sinterklaas komt moet je hem toch echt eens een nieuw toetsenbord vragen Gejo. ;-))

 6. De oehoejongen in Gelderland hebben hun geboorteplek verlaten. Dat wil zeggen dat ze zich nu ophouden op ongeveer 150 meter afstand van het nest. Eergisteren hoorde ik ze ’s avonds alle 3 schreeuwen.
  Deze jongen zijn ongeveer even oud als de jongen van Lotte. Ik kijk dus gewoon verder !

 7. Hallo Lotte Fan, Wie schon das ein Deutscher “Lotgenosse” diesen Weblog besucht. Ich hofe wir “sehen”Sie hier ofters !

 8. en ik blijf ruzie houden met die dubbele leters….ik liek wal neet good wies !

 9. lekkere kromme zin….aan vindingrijkheid ontbreekt het je niet is beter geloof ik.

 10. Waar haal je het vandaan Svenja….. aan vindingrijkheid heb je geen problemen zo te zien. Een liedje over Lote en dan ook nog in de goede treurige sfeer.
  Maar inderdad mensen…..niet weggaan hier. Svenja komt nog met een bericht en een foto die jullie nieuwsgierigheid warm zal houden ;-))

 11. Na, dann werd ich morgen sicher mal reinschauen 🙂
  Eine Wiederholung wäre echt super, denn man konnte so viele schöne und faszinierende Beobachtungen machen. Der SWR bekommt auf jeden Fall Post von mir.

 12. Danke fur deine Nachricht, Lotte-fan.
  Morgen gibts eine neue geschichte auf’s weblog was hier in den zukunft zu sehen ist. Du bisst herzlich willkommen.
  Auch mir tut es leid Lotte und ihr Junge nicht mehr sehen zu konnen. Und wir hoffen nachstes Jahr auf eine wiederholung.
  Stefan hat gefragt allen die SWR zu schreiben und um wiederholung zu bitten. Nur die Finanzielle unterstutzung des SWR kan es mochlich machen.

 13. Hallo allemaal,

  danke für die Taschentücher, meine sind schon aufgebraucht… Es ist schön, dass es diese Seite gibt, wo an Lotte und ihren Küken so Anteil genommen wird, in Deutschland haben wir so etwas in der Form leider nicht. Auch mir sind die Kleinen (und natürlich auch ihre Mama) richtig ans Herz gewachsen, und ich vermisse sie sehr. Werde wohl noch sehr lange täglich die vielen Screenshots der Webcam anschauen und sentimental werden… *snik*

 14. ach A3ana, dat is ook zo moeilijk voor zo’n kleintje van 3 die wil blijven en dan weer naar huis gaat, dat is dan inderdaad tranen met tuiten, geef haar een knuffel van mij.
  wow, cam is verplaats richting nestholte waar heel veel blaadjes liggen. en marian haar bubbelganger zag ik, en lotje wat zou ik dat ook graag gezien hebben = vliegles. ik ga weer naar buiten, waar het bloedheet is. tot later

 15. Camera is op het nest gericht, maar ook dat is helaas leeg. Maar ik hoop wel dat ze de camera zo een poos laten staan, omdat ik op de een of andere manier toch nog meer hoop heb op beelden vanaf het nest dan vanaf de richel.
  En A3ana, oma zal vast wel een beetje meehuilen met haar kleindochter, denk ik zo. Dus Saartje, die keukenrollen zijn echt nodig.

 16. Nou Saartje doe maar keukenrollen. Met muziek en beelden krijg ik overal kippenvel! Ja Svenja de muziek doet het hier ook. Er speelt hier ook drama, kleinkind gaat vandaag naar huis (3 jaar) maar wil hier blijven. Grote tranen rollen over haar wangen.

 17. Svenja wat mooi, de foto,s en Lotte van Stephan Sulke en dan een doos tissues erbij hoe toepasselijk. Wat zijn de weken snel voorbij gegaan,wat hebben we veel geleerd over oehoes door de informatie van Gejo en Svenja, en wat een lol hebben we met elkaar gehad, ik hoop dat we nog even kunen blijven kijken en kletsen, want wie weet.. komt er nog 1 de richel op vliegen, en wat zal ik jullie allemaal missen, had het voor geen goud willen missen, dus ook aan jullie allemaal badankt, en sorrie, nu zijn de tissues op, ik ga wel even nieuwe halen.

 18. Hoi Svenja, bij mij doet de muziek het. Wat een werk heb je er weer van gemaakt. Echt geweldig.

 19. Die beelden in combinatie met de muziek….
  Doet het muziekje het overigens bij iedereen?

 20. Geef mij ook eens een tissue aan. Wat een leuk overzicht en wat worden kleine kuikens toch snel groot.
  Als die andere camera inderdaad overzichtsbeelden geeft, dan zou het leuk zijn om die te zien en te kijken of de pullen nog in de buurt zijn. Afgelopen weekend zijn ze negen weken oud geworden. Ze moeten dus volop met vlieglessen bezig zijn. Ik zou dat zoooooo graag willen zien.

 21. Wat een schattige kleine jongens waren het en wat was Lotte lief. En wat ging het snel achteraf bekeken. Verdammt, ich lieb dich, ich wil dich nicht verlieren. Ik hoop toch zo dat het goed gaat met ze.

 22. ik word er echt sentimenteel van, vooral als ik dan zie hoe klein ze waren onder Lotte.Weer een periode voorbij.
  ik vergeet ook al wie ik ben zie ik

 23. Deze week volgt nog een bericht met een vervolg. Dus nog geen afscheid. Integendeel.

 24. Die doos is te klein voor ons allen Svenja. Ik persoonlijk heb hier erg van genoten. Ontzettend bedankt. Was geweldig om mee te maken. Ook Gejo bedankt voor zijn inbreng. Laten we de stoelen tafels en tap nog staan of kunnen ze terug naar Anika? Maakt mij niets uit, ben wel in voor een afscheidsfeest. Is Wilma al terug van de camping en waar zit Anne-miek? In de egelopvang? Wel een feestje met z’n allen hoop ik. Suzanne? Een laatste spreuk? Lotje Saartje Dorine Svenja? Vergeet ik iemand. Gejo? Tris?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s