LOTTE

Op dit weblog kunnen de verrichtingen van Oehoe Lotte in Duitsland bijgehouden worden en hebben we alle ruimte voor Oehoe-talk.

En natuurlijk ook om vragen te stellen.

– Henriette –

Advertenties

0 thoughts on “LOTTE

 1. Ik sluit dit reactieveld af mensen. We gaan bovenaan verder bij het nieuwe bericht.
  Voor iedere dag een vers reactieveld.

 2. Links in het menu aanklikken kan ook. Maar als je op hoofdmenu klikt bovenaan zie je alle verhalen weer op een rij. T’is even wennen nog.

 3. maar dan kan je toch ook links hoe gaan we het doen aanklikken. dan kom je er toch ook. hoop dat ik goed zit hihi

 4. Gejo, Lotte, Wilma en de anderen. De reacties van vandaag kunnen bij het bericht bovenaan geplaatst worden. Zie verhaal van heden 1 april.
  Ik denk dat jullie dit veld als favoriet hebben opgeslagen. Even op “hoofdmenu” bovenaan klikken en je ziet het nieuwe bericht staan met een vers reactieveld.

 5. goedenmorgen allemaal !!

  Ik kom ook niet op de site van lotte.maar ff afwachten dan he

 6. Ik heb bij Lotte ook nog steeds geen beeld. Ik begin haar nu al te missen.

 7. goede morgen trouwens en ik hoop dat we weer gauw naar lotte kunnen kijken.ik stop en ga naar bed.tot later

 8. gejo je kan ook met de pijltjes toets naar beneden gaan eigenlijk vind ik dit wel prettig bij v-b moet je steeds klikken op volgende en dat schiet ook niet op als je iets wil weten van smorgens en savonds kijkt. of deed ik daar soms iets niet goed??? dan hoor ik het graag

 9. Ik merk dat je hier wel veel moet scrollen als de lijst met reacties lang wordt. Maar dat zal wel een vaste indeling zijn van deze weblog denk ik ? Svenja ???

 10. Jammer….geen beeld meer van Lotte. We kunnen niets doen dan afwachten. Ik heb de Duitsers al even gemaild.

 11. helaas ik ben al een poosje bezig om op de site van lotte te komen maar nog steeds niks geen beeld.
  jammer maar ik probeer het later nog eens

 12. ik ga slapen mensen …en die op lotte letten goede wacht tot morgen ..is hier echt top gaat ook heel mooi worden met foto`s en zo

 13. Zo vanavond een poos TV (=televisie) gekeken. Nu zag ik dat ik geen beeld meer van Lotte had. Maar ik lees dat ik niet de enige ben. Ik heb ook even teruggelezen in het clubhuis van de torenvalken. Wat een gedoe. Het leek me afgelopen week wel leuk om berichtjes over Lotte door te geven, maar ik had niet verwacht dat er zoveel onrust zou gaan ontstaan. Maar als ik tijd heb en er beeld is, dan wil ik best hier mijn bevindingen melden hoor. En als Gejo af en toe een markering plaatst, dan kan hij vanaf die plek terugkijken. Zullen we de meldingen over voederingen en het verlaten van het nest met hoofdletters OEHOE beginnen. Misschien kan Svenja voor iedereen ergens beschrijven hoe we het beste de meldingen voor het onderzoek van Gejo kunnen doen.
  Ik heb trouwens nog steeds geen beeld van Lotte.

 14. nog steeds geen beeld…..hebben wij weer….gezellige weblog en dan zien we Lote niet meer. Als ie morgen nog niet doet zal ik Stefan Brucher even vragen wat er is.

 15. Ik had hem al klaar staan Gejo….de link…Staat er vanavond op.
  Geen beeld bij Lotte. Volgens mij is ze L. aan het vangen en wil ze geen getuigen.

 16. Gejo, wat ik graag wil zeggen, jij bent de onderzoeker, en hebt hulp van veel mensen die het leuk vinden om mee te kijken en te noteren, en nu ook iemand die deze log heeft bedacht. Met oprecht respect voor jullie, Ik vind het prima.

 17. zo….even wat drinken en dan hopen dat de webcam weer bereikbaar is.

 18. Vinden jullie het een probleem dat ik af en toe een markering met @@@@@ achterlaat ? Zo kan ik sneller de waarnemingen van jullie verwerken door simpelweg naar de laatste markering terug te gaan en dan verder te zoeken.

 19. Ben ik toch weer even. Ik kan niet meer op de site van lote…jullie wel ?

 20. ben alleen van de vroege uurtjes hoor, maar dit is wel beter, heb vanmorgen bewust daar ber. neer gezet van de TV en toen de tijd van lotte maar naar gejo gestuurd, wat een ellende

 21. maha nu hebben we toch alles voor ons zelf ..ik vind dit super kan je foto plaatsen en al

 22. Zal ook ’s morgens blijven kijken, prachtig dit log, alleen….nou ja, vanwege gekonkel, dat dit zo moest.

 23. hoi allemaal ik zal de berichten vannacht over lotte hier wel neer zetten en lees v8 even alles terug ook bij de t_v iedereen nog een prettige avond verder

 24. zullen ze nu niet erg afkoelen gejo kan daar best koud zijn in de avond en nacht

 25. Komt zeker goed Yvon. We hebben hier alle ruimte en langzaamaan ga ik het weblog aankleden. Nog een foto van de kuuks…….

 26. dit gaat hier helemaal goed komen zeg… lekker rustig hier en de tv hebben geen last meer van ons ..alleen moeten er nog wel een paar de link naar hier krijgen maar dat gaat goed komen..wat een gekkenhuis is het daar nu hihi.maar gelukkig is alles daar weer koek en ei

 27. Ik plaats om middernacht een nieuw bericht waar weer reacties onder gezet kunnen worden voor dinsdag 1 april.

 28. Mensen ik heb mijn vrouw nog amper gezien…ga even nar de kamer. Heb alles tot hier genoteerd.

 29. Toch niet, het is alweer goedgekomen. Leuk dat ze niet meer continue onder moe liggen!

 30. Freddie, het kuiken slaapt gewoon dacht ik. Vast niets aan de hand.

 31. O, dit is ook leuk! Maar ik zie een kuiken zo raar liggen, het lijkt wel ondersteboven?

 32. Oh, oh, oh….wat een ophef op het forum.
  Laat ik alvast melden dat ik hier de moderator ben. Dus…Hahahaha.
  We gaan het hier heel gezellig maken met zijn allen, Oehoevrienden.

 33. Ik ga even alle data verzamelen….val dus even stil op beide fora. De moderators hebben het druk :-)))

 34. ik vind het hier lekker gaan en we gaan er iets moois van maken dankzij gejo en svenja.. dit werkt heel makkelijk als je het eenmaal door hebt .wilma een goede nacht op je werk

 35. Als ik zo zie wie hier nu al zijn…..dan kunnen we denk ik beter alles hier gan rapporteren over de oehoe. Als we dan de afsprak houden om voedertijden en absentie te beginnen met hoofdleters OEHOE….is het voor mij net zo makkelijk om het hier weg te halen. De hoofdtellers hebben zich hier toch al laten zien.

 36. He Wilma….ook al hier…..bij de TV is het oorlog op moment. Een bepalde persoon is de Moderators an het uitdagen !

 37. ik stop er nu ook even mee maar ga het v8 eens rustig bekijken en hou lotte wel in de gaten als het kan

 38. Ik zal een oplossing zoeken om de voedertijden e.d. per dag te kunnen plaatsen. Het is nu nog even wennen voor iedereen. Komt goed.

 39. Lotte weer terug op nest. Ik ga sluiten voor vanavond. Volg het allemaal nog wel een keertje. Groetjes.

 40. gefeliciteerd met de nieuwe OEHOE site het zal even wennen zijn.maar dat zal wel goed komen.en wat een mooie foto van lotte.

 41. Ik heb het berichtje maar hier neergezet, want nu weet ik niet meer waar ik iets moet melden. In de consternatie ga ik zelfs typefouten maken.

 42. Categorie voertijd maken ??? of is dat te lastig ??? we hebben al lotte in de nacht en lotte zo heb je het wel appart van elkaar staan …en maak je niet druk om elly en leentje die deden dat vorig jaar ook al …

 43. wat een leuk idee, is het de bedoeling dat alles hier gemeld wordt? of alleen kletsen over Lotte, ik kom zeker af en toe kijken en zet deze link in mijn favo

 44. Blijven die berichten hier allemaal staan dan, Svenja. En hoe ingewikkeld is het voor Gejo om alle berichtjes door te lezen naar relevante informatie?

 45. Ik vind het een hoop gedoe om niks. Het is eigenlijk alleen een hoop kermis maken. Maar ik vind het best als de voederingen ook hierheen verhuizen.

 46. O.K. Daar blijft het natuurlijk ook staan. Hier kan het overschreven worden.

 47. Ha Lotje…..ik zag net dat Leentje alweer moeilijkheden had met oehoedingetjes bij de TV. Wat mij betreft mag alles wel hierheen verhuizen als jullie dat kunnen en willen. Daar zal dan wel een afbouwperiode an vooraf gaan denk ik. En je moet dan net als ik 2 forums open houden. Het is nl. niet eerlijk denk dat mensen stoppen bij de TV en alleen mar hier gaan kletsen. Wat denken jullie en jij Svenja ????

 48. Zetten we de gewone onderzoekszaken ook hier neer? Lotte is namelijk aan het voederen sinds ze terug is. Of moet ik dat weer melden bij de het Clubhuis van de torenvalken met Oehoe in hoofdletters?

 49. Yvonne…iedere keer zal er een nieuw bericht geplaatst worden. Daaronder kunnen dan weer reacties geplaatst worden. Dus we schuiven gewoon iedere keer door naar boven met reageren onder het nieuwste bericht.

 50. Categorieën: we hebben er al 2 hihi

  dit dan de kletshoek ????

 51. Ja Gejo. F5. Of anders de knop linksboven op je scherm met de 2 groene pijlen.

 52. Ha Yvonne….ik heb er een hobby bij…kijk en werk nu hier en op het TV-forum….knettergek ben ik, mar ja wat doe je eraan he ?

 53. oja gejo je kan hier gewoon door blijven gaan tot weet ik hoeveel berichten hij blijft maar door gaan hihihi

 54. ik denk dat er straks wel meer komen als ze het eenmaal doro hebben .het werkt best wel makkelijk

 55. Gewoon even op refresh drukken en het reactieveld vernieuwd zich. Scrollen hoeft niet. Het reactieveld opent zich steeds onderaan. Als jullie de site iets meer aangekleed willen hebben…..roep maar !!

 56. En we moeten ook nog even zien hoe je moet vernieuwen, of gaat dat automatisch

 57. Ik ben benieuwd hoe het gat als er veel berichten komen….kun je dan scrollen ?

 58. heel leuk dit nu kan je de oehoe apart bedienen zonder andere cams lastig te vallen
  heel mooi svenja

 59. Hoi even proberen hoe dit werkt. Leuk initiatief Svenja. Prachtige foto van Lotte.

 60. Ha Tris, De Europese oehoe komt VOORAL in Europa voor. Elders vinden we allerlei ondersoorten. De bengaalse en Amerikaanse Oehoe zien er anders uit

 61. Waarom noemen ze het de europeseoehoe hij komt ook voor in azie en afrika, is hij groter/kleiner, er zijn verschillende dat weet ik, of kwam hij vroeger alleen in europa voor

 62. Bij teveel reacties kunnen deze makkelijk verwijderd worden. Tot de tijd dat iemand een forum weet op te zetten volstaat dit.
  Een wellicht volstaat een weblog ook voor de gehele duur.
  Eventueel kan authorisatie aangezet worden die e/mail adres verplicht neer te zetten. Dat is nu optioneel. Bij het aanvinken onthoudt weblog de gegevens zodat zij niet steeds opnieuw ingevuld hoeven te worden.

  Bij het plaatsen van een reactie zal dit veld steeds onderaan geplaatst worden zodat altijd de laatste reactie te zien is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s